Torre de 95 habitatges de protecció oficial, locals comercials i aparcament a L’Hospitalet de Llobregat

Dates2014 (PROJECTE)
EmplaçamentARE La Remunta. L’Hospitalet de Llobregat
ClientLNC
Superfície10.283,99 m2
ArquitectesJoan Pascual / Ramon Ausió, Enric Soler / Ferran Batalla (SOB Arquitectos)
ImatgesPlay Time


PRIMER PREMI CONCURS | 2014

L’edifici es pot descriure com una peça plegada en forma d’U que recorre les façanes sobre est, sud i ponent, que es recolza sobre un basament comercial lleugerament desplaçat i que es tanca en la façana nord amb una façana. Amb aquesta organització general es garanteix la continuïtat urbana precisa en el front a Avinguda Tarradellas alhora que s’aconseguiria la imatge a distància per l’edifici més enllà del seu emplaçament concret, és a dir, cap a les vistes que rebrà des de les cotes altes de la Ronda B-20 i des de les cotes altes de les parts del municipi situades a nord d’aquest emplaçament.

La compacitat d’aquest gran volum queda trencada per un gran pati-atri central, lleugerament desplaçat cap a nord, permetent una gran entrada de llum natural al seu interior aconseguint alhora l’escala necessària en relació al lloc i el grau d’amabilitat i confort propi dels programes residencials.

Torre de 95 habitatges de protecció oficial, locals comercials i aparcament a L’Hospitalet de Llobregat

Dates2014 (PROJECTE)
EmplaçamentARE La Remunta. L’Hospitalet de Llobregat
ClientLNC
Superfície10.283,99 m2
ArquitectesJoan Pascual / Ramon Ausió, Enric Soler / Ferran Batalla (SOB Arquitectos)
ImatgesPlay Time


PRIMER PREMI CONCURS | 2014

L’edifici es pot descriure com una peça plegada en forma d’U que recorre les façanes sobre est, sud i ponent, que es recolza sobre un basament comercial lleugerament desplaçat i que es tanca en la façana nord amb una façana. Amb aquesta organització general es garanteix la continuïtat urbana precisa en el front a Avinguda Tarradellas alhora que s’aconseguiria la imatge a distància per l’edifici més enllà del seu emplaçament concret, és a dir, cap a les vistes que rebrà des de les cotes altes de la Ronda B-20 i des de les cotes altes de les parts del municipi situades a nord d’aquest emplaçament.

La compacitat d’aquest gran volum queda trencada per un gran pati-atri central, lleugerament desplaçat cap a nord, permetent una gran entrada de llum natural al seu interior aconseguint alhora l’escala necessària en relació al lloc i el grau d’amabilitat i confort propi dels programes residencials.